Конна база, Враца

Приятели,

Последният ни проект: Конна база във Враца.

Архитектура: арх.Емил Дечев / ЕМКО, арх.Владислав Дечев

Визуализации: арх.Владислав Дечев

____

____

Leave a Reply


WP-SpamFree by Pole Position Marketing