Graphisoft Virtual Building™ Explorer

Graphisoft Virtual Building™ Explorer е иновативен, интерактивен, 3Д презентационен инструмент, предназначен за архитекти поставящи нови стандарти във визуализирането и представянето на своите проекти.

С Graphisoft Virtual Building™ Explorer вие трансформиране изцяло 3Д модела на виртуалната си сграда от ArchiCAD, в достъпен, лесен и ефективен модул за презентиране.

Програмата има среда на видео игра, позволяваща реалистично движение във виртуалната сграда. За навигация се ползва мишката и стрелките на клавиатурата. Модулът поддържа и Global Illumination (разсеяна светлина), която допринася за реализма на обекта. Крайният продукт е 1 “exe” файл, който съдържа всичко необходимо в себе си и не изисква скъпи и трудни за употреба 3Д програми, а големината му е около 50МБ (в зависимост от сложността на обекта).

Чрез Graphisoft Virtual Building™ Explorer клиентът се пренася в ново измерение само с няколко клика на мишката. Но освен интерактивното изживяване, програмата предлага и възможност за ползване на виртуална “ролетка”, а също така и селективен режим, даващ информация за съответния компонент (стена, прозорец…), неговите размери, материали и др.

_________

_________

_________

Линк към сайта на производитела:

http://www.graphisoft.com/products/virtual-building-explorer/

Линк към сайта на официалния представител за България:

http://www.archicadbg.com/products/view/18

____

Демо сцена:  ING Building-Vörösmarty 1.

http://www.graphisoft.com/ftp/techsupport/downloads/vbe/ING_Building_Budapest_WIN.zip

Leave a Reply


WP-SpamFree by Pole Position Marketing